Back to Campaigns

Помощ за животинките на Нов шанс за отхвърлените ангели на Казанлък


Description

 

Здравейте, приятели!

Кои сме ние?

Ние сме "Добровoлческа група "Нов шанс за отхвърлените ангели на Казанлък".

Нашата кауза се корени във вярването ни, че бездомните и измъчени животинки имат равни на нас права за живот и ние, като човешки същества, е редно да ги спасим от ужаса и мъките на улицата!

Може да се запознаете с нашата дейност във фейсбук страничката ни "Нов шанс за отхвърлените ангели на Казанлък"

Нашата история
Преди 2 години аз и моето семейство започнахме да спасяваме животинки, които бяха в бедствено положение, граничещо до смърт. До момента сме спасили десетки бездомничета, някои от които намериха дом, а други са при нас.

С течение на времето доброволците се увеличихме, както и случаите ни, а в казанлъшкият приют вече беше станало пренаселено, и условията за живот леко казано, неприятни.

Поради тази причина решихме да построим спасителен център за животинки в беда, където да приютяваме всички бездомничета с тежка съдба.

Понеже не можахме да си намерим подходящо място, решихме да се лишим от нашата семейна вила и да я превърнем в спасителен център.

Заедно с отбор доброволци започнахме преобразяването на вилата, което се оказа нелека и скъпа за нашите възможности задача. Ние сме обикновени хора, ходещи на работа и отделящи от времето и средствата си за милите бездомничета...

Набързо успяхме да опънем мрежа и направихме няколко големи заграждения, които за нула време напълнихме с животинки, открити в окаяно състояние. С достатъчно любов и грижи нашите мъченичета преживяха нереално преобразяване и отново са изплезили език, щастливи и весели...

Нашата мисия
Вярваме, че посочената сума ще ни бъде достатъчна да се справим със задачата и да осигурим един по-добър живот за четириногите ни приятели!

Молим, който може да дари, дори и да е малко, но да е от сърце и ние вярваме, че заедно ще успеем да се справим!

В момента ни е нужно спешно да подсигурим ваксини, лекарства и храна.

Благодарим от сърце на всички дарили! Нека Бог ви върне даренията тройно!

NEWS AND COMMENTS


Donated so far  5  лв.
Goal  300  лв.
Donor(s) 1
End of Campaign 18.03.2023

Category : Околна среда

Legal state: SELF-HELP GROUPS

Beneficent: Татяна Байчева

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Татяна Байчева

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  5  лв.

GALLERY

Search